Viikon ajatelma:

Paras lahja, jonka voit
antaa itsellesi, on lahjoittaa
hieman omaa huomiota itsellesi.

-Anthony J. D?Angelo

Share |

Asiakkaiden suosituksia

Muutamien asiakkaiden palautteita hoidoista ja heidän hoitotuloksistaan:

Olen vuosikausia kulkenu toisella hierojalla toisella paikkakunnalla, ja nyt Outin hieronnan jälkeen on pakko myöntää, että hierojissa on eroja. Outin hieronta tehosi ihan eri tavalla. Olen hyvin tyytyväinen. Nyt ei paikat jumita.

Hannu

Voitettuani lahjakortin, tulin nopeasti vakioasiakkaaksi. Ihanan "tavallista", mutta parantavaa palvelua. "Tule sellaisena kuin olet."

Helena H.

Hoidot ovat vastanneet odotuksiani. Hieroja kysyy koko hieronnan ajan tuntoja jokaiselta yksilöllisesti. Huomioi juuri hierottavana olevan tarpeen. Olon tyytyväinen hoidon tuloksiin.

Paula

Olen tyytyväinen tämän hetkiseen palveluun. Hieronta on nautittavaa ja olo on sen jälkeen juhlaa.

Anna-Liisa

Kävin kokovartalohieronnassa Outilla. Paikat oli todella jumissa. Muutenkin ensimmäistä kertaa eläessäni. Hieronnan jälkeen olin hyvin rentoutunut ja piristynyt!

Ensikertalainen

Paras hierontapaikka missä olen käynyt! Ja olen testannut monta paikkaa Kemi-Tornio-Keminmaa akselilla.

Laura

Kerran käynyt aikaisemmin. Kokemus oli hyvä. Sain itseni kuntoon ja siksi olen täällä uudelleen. Kohta alkaa käsittely, ihanaa. Kroppa on nyt kuin rautakanki, muttei kauan, kun pääsee Outin käsittelyyn. :)

Tyytyväinen

Olen ollut tyytyväinen. Hieronnassa on voimaa ja pisteiden "painelu" on mukavaa vaihtelua perinteiselle hieronnalle.

Meeri K.

Tosi hyvä, että sain ilta-ajaan ja pienellä varoitusajalla. Jospa aaukeis röörit niska-haartiaseudulta - sais lauluäännen paremmin kuulumaan. Tiheämmin pitäisi olla rahkeissa varaa hierottaa, kerran kuukaudessa, nääs ko ei tule kotona voimisteltua. Joillekin maksaa työnantaja kustannukset, ei yrittäjälle.

Eilatti

Hieronnan jälkeen olo on rauhallinen ja rentoutunut. Hierojalla ammattitaitoinen ote sekä rauhallinen olemus. Rahalle erinomainen vastike. Suosittelen lämpimästi.

Mari

Aina yhtä virkistävä ja auttava apu. :) Paikka, jota voi hyväälä mielin suositella kaikille :)

 nosseli

Suosittelen Outin kokovartalohierontaa,   
se on tehokasta ja rentouttavaa kokonaisvaltaista hoitoa. Outi on samalla "terapeuttini", hänellä on rauhoittava vaikutus minuun. <3
-Marjo-

Olipas jälleen rentouttava käynti, joka tuli tarpeeseen. En voi, kuin kehua ja lämpimästi jokaiselle suositella! Outi löytää "makeita paikkoja" ja olo on taas niin energinen. Kiitoksia vielä kerran, tulen taatusti uudelleen! 
"lomalle lomps!" ;)

"Outi on alansa ammattilainen, hänellä on parantavat kädet. On innostunut ja kiinnostunut työstään."

- Vakiasiakas 7v. ajalta

 

"Outilla on tietoa ja taitoa hieronnasta. Olen saanut avun häneltä."

- Ritu

 

"Kiireisenä yrittäjänä en ole ajoissa huolehtinut kropastani. Nyt jo useita kertoja Outin puoli- ja kokovartalohieronnoissa käyneenä voin sanoa, että hieronta tosiaan auttaa jumiutuneisiin paikkoihin. Outille kiitos ammattitaitoisesta hieronnasta ja hyvistä vinkeistä terveydenhoitoon liittyen. Suosittelen tutustumaan!"

- Katri P.

 

"Olen ollut hyvin tyytyväinen Helmen palveluihin!
Fyysinen työni vaatii kunnon lihastenhuoltoa ja Outi on kyllä pitänyt huolta, ettei pahoja jumituksia pääse syntymään ja palvelu on ollut mielestäni laadukasta.
Intialainen päähieronta ja shiatsu ovat rentouttaneet sitten muutoin.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!"

- Maimai

 

"Olen vuosien aikana käynyt useampien hierojien luona. Alussa "mukavuustekijät" ratkaisivat eli lyhyt matka hoitoon. Outin luona olen tutustunut erilaisiin hoitomuotoihin kuin jos olisin vaihtanut jatkuvasti hierojalta toiselle.
Ja edelleenkin mukavuustekijät ratkaisevat: Outi tietää, mikä toimii minun hoidossani. Loppu onkin omissa käsissäni: ettei päästä tilannetta liian pitkälle, vaan huolehtii säännöllisistä käynneistä - siitä kroppani pitää!"

- Kati

 

"Oloni on selvästi parantunut, kun paikat ovat auenneet. Pääkipu ja muut vaivat voivat monesti johtua tukossa olevista lihaksista. Tätä eivät asiakkaat monesti itse huomaa."

- Harri

 

"Vuosien kokemuksen perusteella Outin asiakkaana ja itsekin hieronnan ammattilaisena voin lämpimästi suositella! Outin ihmisläheinen, rehellinen ja yksilöllinen lähestymistapa hoidettaviaan kohtaan sekä laaja-alainen ammattitaito - yhdistettynä luontaisiin hoitajankykyihin - ovat hänen kiistämättömiä valttejaan."

- Kristina W.